19, 20 en 21 mei
 | 12 tot 18 uur
 | Amsterdam 2018

COÖRDINATOR GEVONDEN EN SUBSIDIE BINNENPer 1 januari is Dorinde van Helden voor een halve dag in de week, coördinator van de Open… Lees hier verder.

… Open Ateliers Jordaan 2018

Onze vacature leverde een hoge respons op:
meer dan 40 sollicitanten waarvan een groot deel in hoge mate aan de profielschets voldeed. We waren onder de indruk van dit groot scala aan enthousiaste, betrokken en gekwalificeerde kandidaten.

We hebben de drie ‘toppers’ – kandidaten met bijzondere en aantoonbare kwalificaties in zowel de beeldende kunsten als het managen van projecten – uitgenodigd voor een gesprek en de keus is unaniem op Dorinde gevallen.

Dorinde rondde in ’96 de opleiding Communicatie & Design af en heeft daarna veel ervaring opgedaan op de terreinen marketing, communicatie en project- management in de wereld van kunst en cultuur.
Zie: www.helden-daden.nl | LinkedIN
Zij woont in de Westerstraat, kent de Open Ateliers Jordaan als bezoeker en heeft er reuze zin in om bij te dragen aan dit event in haar eigen buurt.

Het geeft me energie en plezier om samen met jullie, alle betrokken kunstenaars, een spetterende editie van Open Ateliers Jordaan 2018 te organiseren! Ik zie er naar uit jullie te ontmoeten.

 

En als uitsmijter van dit blije bericht:

DE SUBSIDIEAANVRAAG IS GOEDGEKEURD!

We kunnen per 1 januari dus aan de slag met een mooie visie, drie stevige werkgroepen, budget en een coördinator – dat ziet er goed uit!

 

COÖRDINATOR GEVONDEN EN SUBSIDIE BINNEN