RONDLEIDINGEN EN PRESENTATIES ZIJN BEKEND!

Wij zijn er heel blij mee dat zoveel kunstenaars hun werk zullen toelichten in onze zes thematische rondleidingen.
LEES VERDER ……

De rondleidingen (link) zijn onder leiding van een professionele gids, zij zijn gratis, zij duren een uur en zij bieden interessante kijkjes in de kunstkeukens van deze kunstenaars met oog voor bezienswaardigheden in de Jordaan! Kijk op deze site en kies een of meer mooie rondleidingen uit!

En die blijheid geldt ook voor de drie interactieve presentaties en lezingen (link):

We starten op vrijdag met Floor Ziegler. Zij verbindt mensen uit de samenleving – wie het ook zijn: hangjongeren, allochtonen, yuppen en ambtenaren, noem maar op! Ze werkt zonder beleid en structuur en toch zijn de concepten en projecten die eruit voortvloeien helder, professioneel en zakelijk.

Zaterdag presenteert Saskia Pfaelzter “Over de rand van de emmer.” Ervaringen tijdens haar vele reizen. De verschillen en overeenkomsten tussen de bevolking van het land en haarzelf, tussen de kunstenaars die zij er ontmoet en haar eigen werk. Keer op keer komt er iets moois uit: een samenwerking, een expositie of een ideeën stroom.

En Peter | Speer van der Meer vertelt ons op zondag over zijn drijfveren voor zijn project De Dames en over de achtergronden van een aantal van de 45 portretten. Het zijn 45 gewone Dames uit de Jordaan, Zuid en Zuid-Oost, gefotografeerd in hun  woonomgeving. Wat zeggen deze foto’s over deze Dames, maar ook over Amsterdam als samenleving…

 

RONDLEIDINGEN EN PRESENTATIES ZIJN BEKEND!