fbpx

Sponsors gezocht

Kunststichting Open Ateliers Jordaan organiseert al sinds 1998 de leukste kunstroute van Amsterdam. Dit evenement stimuleert betrokkenheid tussen de kunstenaars, bezoekers en de omgeving Jordaan. Hier zijn we ontzettend trots op. En ook op de vrijwilligers die Open Ateliers Jordaan iedere keer weer mogelijk maken. Ook kunnen we niet zonder onze sponsors. Daarom zoeken we ook dit jaar organisaties die willen bijdragen. Bij vragen of suggesties graag contact opnemen via info@openateliersjordaan.nl.

Alle sponsoren zijn uitgenodigd voor de openingsborrel op zaterdag 4 juni 2022.

Open Ateliers Jordaan sponsoren

Je kunt Open Ateliers Jordaan op twee manieren sponsoren:

• Een bedrag tussen de 50 en 100 euro
Bedrijfsnaam, adres en website zal worden vermeld in het programmaboekje en op openateliersjordaan.nl.

• Een bedrag vanaf 100 euro tot 500 euro of meer
Bedrijfsnaam, adres en website zal worden vermeld in het programmaboekje en op www.openateliersjordaan.nl. Daarnaast wordt het bedrijf ook getoond op de routekaart in het programmaboekje en op website.

Mocht je een leuke aanbieding of actie hebben tijdens de Open Ateliers Jordaan, zoals bijvoorbeeld een speciaal menu of een kortingsactie, dan horen we dit graag. De aangemelde actie vermelden we ook op openateliersjordaan.nl.

Stichting Open Ateliers Jordaan staat inschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 34194905. Daarmee is uw bijdrage aftrekbaar.Bij vragen of suggesties graag contact opnemen via info@openateliersjordaan.nl.